Om oss

Crister Svantesson var den första svenska kocken att tävla i kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon och är den enda som har representerat Sverige 2 gånger!
Crister Svantesson startade tillsammans med Leif Mannerström i mitten av 1970- talet restaurang Johanna i Göteborg, vilken kom att revolutionera den svenska gastronomin.

Kokboksförfattare och TV-kock, mottagare av bl. a. Tore Wretmans Guldmedalj och Gastronomiska Akademiens Guldmedalj.
Medverkade i Kockarnas Kamp 2013 på TV4 där han vann samtliga såsdueller.
2013 utnämndes han till månadens Stockholmare för sina insatser i gastronomins tjänst, oktober 2013.

matglädjeresan

Matglädjeresan är ett koncept som bygger på att sprida kunskap i att laga mat med bra råvaror och goda tillbehör runt om i Sverige tillsammans med en känd kock. Vi besöker köpcentrum, gallerior och handlare från norr till söder.
Vi vill berika den svenska matkulturen och dess konsument i att laga mat med bra svenska råvaror, såsom lamm, kalkon, fläskkött, kyckling och oxkött. Vi vill dessutom öka kunskapen i beredning av såser, fonder och inläggningar.

Matglädjeresan vill främja det enkla köket med den nya matkulturen och dess influenser från resten av världen genom att lyfta den svenska traditionella matlagningen med nya smaker som kryddor och tillbehör.
Tillsammans med våra samarbetspartners lämnar vi ett avtryck med vår matresa som konsumter sent kommer att glömma.

kontakta oss

Produktion

Ulf Widell 
0702-854022

Olga Collantes 
0701-438100